Potrebujete rýchlu radu? Ozvite sa nám na +421 902 670 377 alebo napíšte nám!

Hľadáte skutočne účinný prírodný deodorant?

| Author: Katarína Petríková

Práve ste ho našli. Navyše, deodoranty Dr. Nona pomáhajú vyriešiť a potláčať aj viacero iných zdravotných problémov. 

Nevyhnutnou hygienickou pomôckou každého z nás sú výrobky potláčajúce vznik telesných pachov. Deodoranty Dr. Nona pre ženy a mužov sú účinným pomocníkom pre zníženie potivosti a počas celých 24 hodín dodávajú pokožke jemnú a neutrálne čistú vôňu. Účinné zloženie obsahuje bioorganominerálny komplex a éterické rastlinné oleje, ktoré majú prirodzený antibakteriálny účinok. 

Deodoranty pozitívne pôsobia aj na celkové zdravie užívateľov. Ich používaním sa zlepšuje aktivita žilového systému a uľahčujú vylučovanie toxínov cez lymfatický systém. Pravidelným nanášaním do podpazušia a do okolia prsníkov pôsobia ako prevencia pred zápalom prsníkov, zamedzujú zvniku rakoviny prsníkov a zápalu lymfatických uzlín. Lepší účinok sa dosiahne pravidleným užívaním a kombináciou s telovým mliekom Dr. Nona. Pozitívny vplyv účinných látok ocenia aj alergici, ktorí bojujú so slzením a nádchou. Na potlačenie nepríjemných prejavov alergie stačí, ak si budú potierať okolie nosa, prípadne aplikujú prípravok aj na sliznicu. Alergickým prejavom sa dá zamedziť aj jednoduchým vdychovaním vône deodorantov, ktoré pomáha aj pri problémoch s čuchom (spolu s natieraním nosu znonku a zvnútra) a predchádza tiež nevoľnostiam pri cestovaní.

Deodoranty sú účinné dokonca aj pri bolestiach žalúdka, kostí a svalov, uší a hlavy, pri bolestiach chrbtice v oblasti ľadvín, pri drobných poraneniach kože, odreninách, boľavých žilách, popáleninách a podráždenej pokožke. Hoja rany po uhryznutí hmyzom a odstraňujú bradavice. Na dosiahnutie úľavy stačí potierať miesta, na ktorých sa tieto neduhy vyskytujú. Ženám trpiacim bolestivými menštruačnými kŕčmi pomáha aplikácia deodorantu na oblasť podbruška. Každodenné potieranie podbruška tiež funguje ako prevencia pred onkologickými zápalmi. Mužský variant deodorantu zas podporuje pohlavnú sviežosť. 

Deodoranty si poriadia aj s boleťami hlavy a depresiami. Pri bolestiach sa natierajú spánky a miesto bolesti, pri depresiách sa odporúča nanášať deodorant na spánky, ušnice, lakťovú jamku, zápästia a kolennú jamku, ktorá na nachádza na zadnej strane nohy. Aplikovaním na krčnú chrbnicu každých 15 minút niekoľkokrát po sebe sa znižuje vysoký krvný tlak a pokiaľ trpíte kolísavým krvným tlakom, stabilizujete ho natieraním krku a miestami za ušami. Nepríjemné bolesti zubov a zápaly ústnej dutiny (napr. zápal ďasien) sa vyliečia poteraním líc a ďasien a pri záchvatoch dusnosti je vhodné natierať miesta na krku pod ušami, za ušami a spánky. 

Športovci s natiahnutými šľachami či bolestivými kĺbmi dosiahli výrazné zlepšenie stavu a úplne odstránenie bolestí aplikovaním soľných kúpeľov a následným potieraním bolestivých miest deodorantom. Bolesti sedacieho svalu sa odstránia potieraním celej nervovej dráhy.   Ľuďom trpacim na cukrovku sa odporúča natierať chodilá každý deň ráno a večer, v prípade ťažko hojacich sa rán poteriať aj ich okolie. Deodoranty poskytujú aj úľavu od silného kašla, a to ich aplikovaním na hrudník v tvare mriežky. Pri nachladnutí pomáha natierať nos zvonku i zvnútra a unaveným očiam pomôže potieranie očného okolia. Natieranie vnútornej strany dlaní a okolia srdca z prednej a zadnej strany hrudníka uľavuje pri srdcových záchvatoch. Na zlepšenie funkcie lymfatických uzlín a detoxikáciu sa odporúča potierať podpazušie a lymfatické pásma nachádzajúce sa na bokoch od podpažia k drieku. Pre ešte lepší účinok je potrebné spomínané oblasti masírovať telovým mliekom Dr. Nona a deodorantom. Terapeutické účinky týchto deodorantov majú naozaj všestranné využitie.


Povedzte o tom svojim známym

Komentáre k článku
Súvisiace články
Všetky práva vyhradené © 2024 advholding.sk