Potrebujete rýchlu radu? Ozvite sa nám na +421 902 670 377 alebo napíšte nám!

Porazte nepriateľov detskej imunity rýchlo a ľahko

| Author: Katarína Petríková

Deti sú našou budúcnosťou, a preto sme povinní poskytnúť im tie najlepšie stimuly pre zdravý a plnohodnotný život. Zabezpečte zdravie svojho dieťata vybudovaním kvalitného imunitného systému.

Organizmus človeka dennodenne bojuje s útokmi vírusov, baktérií, plesní a parazitov. Na to, aby tieto bitky vyhral, potrebuje funkčný a zdravý imunitný systém. Ten sa u detí posilňuje a vyvíja až do 12 roku ich života, a preto naše ratolesti potrebujú oveľa viac vitamínov, minerálov a ďalších výživných zložiek ako dospelí. Posilnenie imunity detí by však malo prebiehať šetrnejšie, pretože detské telo neznesie toľko, ako organizmus jeho rodičov. 

Ako posilniť a podporiť detskú imunitu 

1. Imunita potrebuje pobyt na čerstvom vzduchu, ideálne aspoň 2 hodiny denne. Pravidelnými prechádzkami sa prekrvujú sliznice dýchacích ciest, očí a uší, čím si telo vybuduje bariéry, ktoré dokážu eliminovať útoky škodlivín. Počas pobytu vonku tiež vstrebávame zo slnka vitamín D, ktorý znižuje riziko vzniku ochorení. Počas zimných mesiacov sa odporúča skrátiť čas a zvýšiť množstvo vychádzok. Samozrejme, nezabudnite na vhodné oblečenie.

2. Zdravá strava s dostatkom vitamínov a minerálov dokáže urobiť zázraky. Je preukázané, že deti, ktoré prijímajú plnohodnotne vyváženú stravu bývajú menej choré. Dbajte aj na príjem dostatočného množstva tekutín. 

3. Pre správny vývoj potrebuje dieťa 8 až 10 hodín spánku denne. V izbe pravidelne vetrajte a dávajte pozor na jej prekúrenie.

4. Zabezpečte dieťatu prísun potrebných látok aj vhodnými výživovými doplnkami. Odborníci odporúčajú doplnky s obsahom echinacey, rakytníka alebo vitamínu D. Spomedzi stopových prvkov sú ideálne meď, zinok a selén. Na základe skúseností a pozitívnych ohlasov odporúčame detský vitamínový sirup SunVital Natural Kids Formula od spoločnosti DuoLife. Kombinácia červeného hrozna, ostružiny, šípky, medu, bazy čiernej, aceroly, muškátu afrického, cesnaku, tekvicových kôstok a právenky latnatej efektívne posilňuje obranyschopnosť detského organizmu a účinne bojuje proti zápalovým a infekčným ochoreniam. Sirup je určený pre deti od 6 rokov. Odporúčané dávkovanie je 5 ml pred jedlom, v prípade zdravotných problémov sa môže dávkovanie zvýšiť na dve dávky denne. 

Červené hrozno je skvelým zdrojom antioxidantov, zneškodňuje vírusy a prečisťuje krv. Pozitívne vplýva aj na cievny a kardiovaskulárny systém, zabraňuje rozvoju rakovinových buniek a vďaka laxatívnemu účinku predchádza tráviacim problémom. 

Šípky dodávajú telu energiu, ktorú nedokáže v dostatočnom množstve zabezpečiť ani plnohodnotná strava. Sú zdrojom vitamínu C, ktorý zlepšuje imunitný systém a je tiež dôležitým antioxidantom.

Med vďaka svojim bakteriocídnym účinkom pomáha pri kašli a zápalových či infekčných ochoreniach dýchacích ciest. Podporuje regeneračné procesy mladého organizmu, zefektívňuje tvorbu červených krviniek a je aj výborným zdrojom energie. Extrat z kvetov a bobúľ bazy čiernej poskytuje prevenciou proti nachladnutiu, tráviacim ťažkostiam a ochoreniam močových ciest. 

Posilnením imunitného systému dokážete predísť celému radu chorôb. Zdravé telo a 100% fungujúci imunitný systém dokáže predchádzať a oveľa účinnejšie bojovať s infekciou. Vitamínový sirup SunVital Natural Kids Formula môžete zakúpiť aj u nás za zvýhodnenú cenu. V prípade záujmu nás kontaktujte. 


Povedzte o tom svojim známym

Komentáre k článku
Súvisiace články
Všetky práva vyhradené © 2024 advholding.sk